Προστατεύουμε τα παιδιά!

Άμεσα να τοποθετηθούν ''σαμαράκια'' στο σχολείο της Πύλης.

 ''Σαμαράκια'' πρέπει να τοποθετηθούν άμεσα στο δρόμο που περνάει μπροστά από το σχολείο της Πύλης, το οποίο συστεγάζει Νηπιαγωγείο, Δημοτικό, Γυμνάσιο και Λύκειο


 Τα ''σαμαράκια'' είναι απαραίτητα, ειδικά στο κομμάτι του δρόμου που έρχεται από Πάνακτο προς Πύλη, γιατί η ευθεία στο σημείο αυτό προκαλεί πολλούς επίδοξους... ραλίστες να τρέχουν αναίτια με ιλλιγγιώδη ταχύτητα σε κατοικημένη περοχή!

Το λεωφορείο του ΚΤΕΛ φέρνει και στη συνέχεια περιμένει τα παιδιά που πάνε στα άλλα χωριά στη διασταύρωση και μερικές φορές δεν υπάρχει καλή ορατότητα. Επίσης, το πρωί και το μεσημέρι που υπάρχει αθρόα προσέλευση παιδιών, και έχω άμεση εποπτεία του δρόμου, πάρα πολλοί είναι αυτοί που τρέχουν αδικαιολόγητα και δε σέβονται το γεγονός ότι υπάρχει σχολείο στη διασταύρωση!

Καλούμε τον αντιδήμαρχο κ. Ν. Πέτρου να δρομολογήσει  άμεσα την τοποθέτηση των ειδικών ''σαμαριών'' στα κομμάτια του δρόμου γύρω από το σχολείο και ειδικά στο σημείο που έρχεται από Πάνακτο, ξεκινώντας από την στροφή στην είσοδο του χωριού και την τοποθέτηση σχολικού τροχονόμου τις πρωινές και μεσημβρινές ώρες. Αυτό, αποτελεί πάγιο αίτημα των γονιών και των Συλλόγων Γονέων για περισσότερο από 15 χρόνια τώρα, αλλά κανείς δεν ευαισθητοποιήθηκε να το υλοποιήσει. Ήρθε η ώρα να ξεκινήσουμε να κάνουμε έργα προστασίας και πολιτισμού για τον τόπο μας, ξεκινώντας από ό,τι πολυτιμότερο έχουμε, τα παιδιά μας!


Δεν χρειάζεται να συμβεί κανένα κακό για να πάρουμε μέτρα!
 
Αυτή η ευθεία προκαλεί πολλούς , ξένους και ντόπιους, να αναπτύσσουν αδικαιολόγητα μεγάλες ταχύτητες μέσα σε κατοικημένη περιοχή που υπάρχει σχολείο!!!
Β.Γ.Δ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Φονικές νταλίκες

Θυρανοίξια Αγ. Βασιλείου στη Ξερόβρυση

ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΣΤΟΝ ... ΔΗΜΑΡΧΟ!