ΚΑΠΗ στα Δερβενοχώρια

Θα φτιάξουμε ΚΑΠΗ στα Δερβενοχώρια!


Η ''Φωνή των Δερβενοχωρίων'' και 5μελής επιτροπή μαζεύει υπογραφές από τους δημότες για να δημιουργηθεί άμεσα ΚΑΠΗ στα Δερβενοχώρια!

Ο ''ασκός του Αιόλου'' άνοιξε με την κυκλοφορία του τελευταίου φύλλου της εφημερίδας που έχει ως πρώτο θέμα του τα τεράστια ποσά που δαπανώνται από το ΝΠΔΔ (Νομικό πρόσωπο δημοσίου δικαίου) του Δήμου Τανάγρας, το οποίο διαχειρίζεται τα ΚΑΠΗ, τους παιδικούς σταθμούς και το ωδείο του δήμου.


 Το πρόβλημα είναι ότι, ενώ τα Δερβενοχώρια αποτελούν το ''χρυσωρυχείο'' του δήμου και του αποφέρουν τεράστια έσοδα ετησίως, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ούτε ΚΑΠΗ, ούτε παιδικό σταθμό και φυσικά ούτε ωδείο! Τα χρήματά μας έχουν πάρει τον κατήφορο και έχουν φτάσει στη θάλασσα...

Δεκάδες τηλεφωνήματα, mails, προσωπικές καταγγελίες και παράπονα έχουν κατακλύσει την εφημερίδα από εξαγριωμένους Δερβενοχωρίτες και δημότες από άλλα δημοτικά διαμερίσματα, οι οποίοι δεν γνώριζαν τα όργια σπατάλης που συντελούνται στο Δήμο Τανάγρας, εν έτει 2017, που η Ελλάδα τελεί υπό γερμανική Κατοχή, οι Έλληνες πεινάνε και τα ελληνόπουλα λιποθυμούν στα σχολεία τους από την ασιτία...


Το δεδομένο ότι τα Δερβενοχώρια έχουν πολλά έσοδα και αρνούνται να τα μοιραστούν με κανέναν, γιατί έχουν επί χρόνια παραμεληθεί και αγνοηθεί, μας οδήγησε να ξεκινήσουμε έναν αγώνα να βελτιώσουμε την ποιότητα ζωής των ανθρώπων που ζουν στον τόπο αυτό, ξεκινώντας από την τρίτη ηλικία. Ξεκινάμε αγώνα να δημιουργηθεί σε πρώτη φάση ΚΑΠΗ στα Δερβενοχώρια, με όλες τις παροχές που απορρέουν από αυτό. Ψυχαγωγία, ιατρική περίθαλψη, καθημερινή δημιουργική απασχόληση, εκδρομές και πολλά άλλα για τους ηλικιωμένους μας. Δημιουργήθηκε 5μελής επιτροπή που μαζεύει υπογραφές, τις οποίες θα καταθέσουμε στο Δήμο, στην Περιφέρεια και στο αρμόδιο Υπουργείο, προκειμένου άμεσα να δρομολογηθεί η δημιουργία του ΚΑΠΗ Δερβενοχωρίων!
Μπορείτε να υπογράψετε και να συμμετάσχετε σ' αυτή την προσπάθεια, είτε καλώντας στο τηλέφωνο της εφημερίδας 6975557100, είτε δηλώνοντας ''υπογράφω'' κάτω από την παρούσα δημοσίευση. 


 Όσο μεγαλύτερη η συμμετοχή, τόσο μεγαλύτερη θα είναι και η πίεση που θα ασκήσουμε στους φορείς για να υλοποιηθεί το αίτημά μας.
Η φροντίδα για τους ηλικιωμένους αποτελεί ένδειξη σεβασμού και πολιτισμού.
Στηρίξτε μας για να το καταφέρουμε!



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Φονικές νταλίκες

Θυρανοίξια Αγ. Βασιλείου στη Ξερόβρυση

ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΣΤΟΝ ... ΔΗΜΑΡΧΟ!