ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΔΗΜΟΥ ΤΑΝΑΓΡΑΣ

Με τις καλύτερες προϋποθέσεις ξεκίνησε το έργο του ο Δήμαρχος και το Δ.Σ. του Δήμου Τανάγρας αφού την ορκωμοσία τέλεσε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος, ο οποίος τίμησε το Δήμο και λάμπρυνε με την παρουσία του την τελετή, η οποία έλαβε χώρα στις 30 Αυγούστου, στο Σχηματάρι.

 Στο χαιρετισμό του ο Αρχιεπίσκοπος έκανε λόγο για ''φωνές'' διαχωρισμού της Εκκλησίας από το Κράτος προκαλώντας αίσθηση.

Από την ομιλία του νέου Δημάρχου κ. Β.Περγάλια κρατήσαμε τη δέσμευσή του ότι δε θα ανεχθεί φαινόμενα διαφθοράς από τους δημοτικούς συμβούλους και συνεργάτες του κι ελπίζουμε ότι αυτή είναι μια δέσμευση που θα τηρηθεί, δεδομένου ότι υπάρχει αρκετός σκεπτικισμός ακόμα και μεταξύ των ψηφοφόρων του συνδυασμού του, οι οποίοι ήθελαν μεν ''αλλαγή'' στα δημοτικά, αλλά στην ουσία είδαν σχεδόν τα ίδια -πολλά εκ των οποίων αμφιλεγόμενα- πρόσωπα να συμμετέχουν σ' ένα εκλογικό σχηματισμό που το μόνο νέο που είχε ήταν ...το όνομα.







Παλιά και νέα δημοτική αρχή...

Εμείς ευχόμαστε στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο καλή επιτυχία στο έργο του και ιδιαίτερα στον Αντιδήμαρχο Δερβενοχωρίων κ.Σ. Σταμάτη, τον κ.Ν. Πέτρου, καθώς και στο σύμβουλο της αντιπολίτευσης κ.Χρ. Πέτρου, ελπίζοντας ότι θα αγωνιστούν να μην περάσουν άλλα 5 χρόνια αφάνειας,σκλαβιάς και εκμετάλλευσης για τα Δερβενοχώρια που κατάντησαν την προηγούμενη τετραετία  ''φτωχοί συγγενείς'' της κυβέρνησης του Σχηματαρίου που τα θυμάται μόνο προεκλογικά.
Να θυμίσω ότι αυτό το ''δημοτικό γάμο'' ούτε τον ζητήσαμε, ούτε τον ευλογήσαμε...απλά μας τον επέβαλλαν και πρέπει να προσαρμοστούμε στα νέα δεδομένα.
Αλλά σε καμιά περίπτωση δε θα ανεχτούμε άλλη περιφρόνηση και παραγκωνισμό!!!!
Ο τ. Δήμος Δερβενοχωρίων είναι απ'τους μεγαλύτερους σε έκταση δήμους της Ελλάδας και είναι ένας τόπος που απ' τις ''πληγές'' του απορρέουν έσοδα ικανά και αξιόλογα....
Κανείς δε θα μας τα πάρει αμαχητί!!!!!










Ιδιαίτερα συγκινητική ήταν η συνάντησή μου με το θρησκευτικό ηγέτη της χώρας μας Αρχιεπίσκοπο κ.κ. Ιερώνυμο. Προσηνής, καταδεκτικός με τα παιδιά, στα οποία προσέφερε δώρα, και με μια απλότητα που απορρέει από τη μεγαλοσύνη της πνευματικότητάς του ευλόγησε όλους τους πιστούς και μας γέμισε πίστη ότι όσο υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι στο τιμόνι της χώρας μας τίποτα κακό δεν πρόκειται να μας συμβεί!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Φονικές νταλίκες

Θυρανοίξια Αγ. Βασιλείου στη Ξερόβρυση

ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΣΤΟΝ ... ΔΗΜΑΡΧΟ!