Καθαρίστρια με...ντοκτορά!!!!!!!

Ο Δήμος Τανάγρας προσέλαβε πρόσφατα, με 2μηνη σύμβαση, 4 εργάτες καθαριότητας,2 οδηγούς και 2 ναυαγοσώστες.

Μέχρι εδώ...όλα καλά!

Κάποιοι άνθρωποι, που έχουν ανάγκη να εργαστούν, κατέλαβαν αυτές τις θέσεις -έστω και για 2 μήνες- και γι'αυτό το διάστημα είναι υποχρεωμένοι να δουλέψουν στη θέση για την οποία προσελήφθησαν.Άλλωστε, όταν έκαναν την αίτηση, ήξεραν ποια θέση διεκδικούσαν!

Κι εδώ αρχίζει η παράνοια!!!!!!

Όλες οι κυρίες που προσελήφθησαν στην καθαριότητα εργάζονται σκληρά και καθαρίζουν αδιαμαρτύρητα τους δρόμους,τα νεκροταφεία,τις πλατείες και όλους τους χώρους που τους ανατίθενται καθημερινά, εκτός από μία!!!!!
Η μανδάμ αυτή, ενώ προσελήφθη ως καθαρίστρια, έχει εγκατασταθεί στο γραφείο των Σκούρτων και δεν κάνει τίποτα!Απλά κάθεται στο γραφείο (με την πόρτα ανοιχτή και τον κλιματισμό στο φουλ) και περιμένει να περάσει το 8ωρο για να φύγει να πάει σπίτι της, ενώ οι άλλες εργαζόμενες καθαρίζουν κάτω απ' τον καυτό καλοκαιρινό ήλιο επί 8 ολόκληρες ώρες!!!!
Θα μου πείτε...αφού ζούμε στην Ελλάδα της ρεμούλας και της κοπάνας κι αφού βασιλεύει η λαμογιά και η κλεψιά  κι αφού βρισκόμαστε στα Δερβενοχώρια με τις αμέτρητες φυτείες βαμβακιού (!) η καθαρίστρια που πάει να πάρει στη ζούλα ένα μικροποσό για 2 μήνες γιατί πεινάει σε μάρανε;

Ε, λοιπόν, ναι!!!!Γιατί μερικοί ''άνθρωποι'' νομίζουν ότι είναι πιο...άνθρωποι από κάποιους άλλους και υποτιμούν όλους τους υπόλοιπους ζώντας ως θλιβερά παράσιτα σε βάρος αυτών που υποτιμούν!!!!

Η εν λόγω μανδάμ λέει, έχει πτυχίο πυρηνικού επιστήμονα και κανα δυο ντοκτορά (αχρείαστα να 'ναι) και δεν μπορεί να κρεμαστεί πίσω από το απορριμματοφόρο, ούτε να πάρει τη σκούπα και να καθαρίσει τους δρόμους!!!!Από ντροπή για τη μόρφωση και τα πτυχία της λοιπόν την έβαλαν να κάθεται στο γραφείο και να ομορφαίνει το χώρο με τη παρουσία της....Όμως, όταν έκανε την αίτηση δεν ήξερε ότι την έκανε για τη θέση της σκουπιδιάρας;Δεν ήξερε τι καθήκοντα και τι υποχρεώσεις έχει αυτή η δουλειά;Ή την έκανε με τη διαβεβαίωση κάποιων ότι θα τη ''βολέψει'' στο γραφείο. ενώ οι άλλες θα σκοτώνονται στη δουλειά μέσα στον καύσωνα;Τι είδους προεκλογικά γραμμάτια ή προσωπικές εκδουλεύσεις εξοφλούνται με τόσο προκλητικό τρόπο για όλους εμάς που ως φορολογούμενοι πολίτες και δημότες βλέπουμε το άδικο και το παράλογο;
Καμιά δουλειά δεν είναι ντροπή.Ντροπή είναι η εκμετάλλευση και η ενσυνείδητη τεμπελιά που εμπεριέχει κοροϊδία για τους άλλους!
Επειδή η Ελλάδα διέρχεται μεγάλη κρίση και ο κόσμος ζει δύσκολα, τα πράγματα έχουν αλλάξει!Σε κανέναν δε θα επιτραπεί να είναι κοπρίτης του δημοσίου και να αμείβεται χωρίς να δουλεύει...οι ίδιοι οι φορολογούμενοι που τον πληρώνουν θα τον καταγγείλουν και θα τον διαπομπεύσουν....
Η μανδάμ λοιπόν από αύριο να πάρει τη σκούπα και το φαράσι της και να βγει να καθαρίσει (γιατί γι'αυτό και μόνο την προσέλαβαν) κι αν δεν της αρέσει αυτή η δουλειά να παραιτηθεί και τη θέση να την πάρει ένας άνεργος που έχει κέφι και όρεξη για δουλειά-είτε έχει πτυχίο Δημοτικού,είτε Πτυχίο Πανεπιστημίου-η προκήρυξη του Δήμου Τανάγρας έλεγε ''εργάτες καθαριότητας'' και όχι ''μορφωμένες κοπρίτισσες''....
Κι όποιοι της χρωστούν χάρη (ξέρουν αυτοί) και θέλουν να της την ξεπληρώσουν, να την πάρουν στη δική τους επιχείρηση να ''δουλέψει'' και να την πληρώνουν τζάμπα από την τσέπη τους για να κάθεται στον κλιματισμό και όχι να κάνουν ''μνημόσυνο με ξένα κόλλυβα'', γιατί ο Δήμος δεν είναι ιδιοκτησία ΚΑΝΕΝΟΣ και δεν μπορούν να τον χρησιμοποιούν για προσωπικές εκδουλεύσεις και χατίρια!!!!!!
Εάν από αύριο η εν λόγω μανδάμ δεν ασκήσει τα καθήκοντα της καθαρίστριας (όπως οι άλλες προσληφθείσες) και συνεχίσει να αράζει στο γραφείο, θα γίνει επώνυμη (πολλαπλά υπογεγραμμένη) καταγγελία στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Τανάγρας, στην Περιφέρεια και σε όλα τα αρμόδια Υπουργεία!

Αρκετά ανεχτήκαμε και αρκετά κατάπιαμε σ'αυτόν εδώ τον τόπο!Ήρθε η ώρα να μπει το μαχαίρι στην πληγή του τ.Δήμου Δερβενοχωρίων (και νυν φτωχού συγγενή του Σχηματαρίου) που ζέχνει...και αυτά που θα αποκαλύψουμε και θα καταγγείλουμε δε θ' αρέσουν σε πολλούς..



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Φονικές νταλίκες

Θυρανοίξια Αγ. Βασιλείου στη Ξερόβρυση

ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΣΤΟΝ ... ΔΗΜΑΡΧΟ!