Δωρεάν Αγγλικά!


Α ν α κ ο ί ν ω σ η

Ο Σύλλογος Γυναικών Σκούρτων

σε συνεργασία με τη Γλωσσολόγο - Φιλόλογο 

κα Βασιλική Γ. Δάρρα,

 προσφέρουν ΔΩΡΕΑΝ μαθήματα Αγγλικής γλώσσας σε όλους!!!!!

Αρχικά θα δημιουργηθούν δύο τμήματα :

Αρχαρίων παιδιών ( Γ΄ Δημοτικού - Α΄ Γυμνασίου)

Αρχαρίων ενηλίκων ( ανεξαρτήτως φύλου και ηλικίας)


  • Τα μαθήματα θα γίνονται 2 φορές την εβδομάδα στο Πνευματικό Κέντρο Σκούρτων (Τρίτη και Παρασκευή).
  • Τα τμήματα απαιτούν ελάχιστο αριθμό συμμετοχής τα 5 άτομα.
  • Έντυπα δηλώσεων συμμετοχής στα γραφεία του Συλλόγου Γυναικών Σκούρτων, στο προεδρείο, καθώς επίσης και στα τηλ. 6987405185 - 6948273225
  • Έναρξη μαθημάτων Τρίτη 10 Νοεμβρίου

Ανάλογα με τη συμμετοχή θα δημιουργηθούν και άλλα τμήματα για προχωρημένα παιδιά, εφήβους και ενήλικες (π.χ, C & D class σε μια σχολική χρονιά, Pre Lower - Lower  σε μιάμιση σχολική χρονιά) κλπ.

Το πρόγραμμα αρχαρίων προβλέπει, οι συμμετέχοντες να τελειώσουν δύο τάξεις (A & B Junior) μέσα σε μία σχολική χρονιά, με διδακτική ύλη ειδικά σχεδιασμένη γι'αυτό το πρόγραμμα !!!

Οι συμμετέχοντες στο πρόγραμμα θα μπορούν να συμμετάσχουν σε εξετάσεις για πτυχία κάθε επιπέδου και όσον αφορά το Lower ΜΟΝΟ σε εξετάσεις για πτυχία που αναγνωρίζονται και από τον ΑΣΕΠ αλλά και από τον ιδιωτικό τομέα ή τις στρατιωτικές σχολές και διεθνώς!!!!

Για την υλοποίηση του προγράμματος έχουν προσφερθεί να βοηθήσουν τοπικές επιχειρήσεις (αγορά βιβλίων και γραφικής ύλης για όλους τους συμμετέχοντες). Αν έχετε επιχείρηση και ενδιαφέρεστε να διαφημιστείτε και ταυτόχρονα να γίνετε χορηγός αυτού του προγράμματος επικοινωνήστε με τα τηλ. 6987405185 και 6948273225.

Το πρόγραμμα ''Δωρεάν Αγγλικά" το προσφέρει ο Σύλλογος Γυναικών Σκούρτων στα πλαίσια αντιμετώπισης της οικονομικής κρίσης της εποχής μας σε συνεργασία με τη Γλωσσολόγο - Φιλόλογο κα Βασιλική Γ. Δάρρα, η οποία συμπληρώνει φέτος 23 χρόνια εκπαιδευτικής καριέρας μόνο με επιτυχίες σε όλα τα επίπεδα διδασκαλίας και συμμετοχής ΜΟΝΟ σε αναγνωρισμένα πτυχία!

Ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ στον Πρόεδρο του Τ.Σ. Σκούρτων κ. Ι. Σαμπάνη για τη βοήθεια και τη συμπαράστασή του σ' αυτή τη προσπάθεια.



Για το Σύλλογο Γυναικών Σκούρτων
Κων/να Αγαθή
Πρόεδρος


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Φονικές νταλίκες

Θυρανοίξια Αγ. Βασιλείου στη Ξερόβρυση

ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΣΤΟΝ ... ΔΗΜΑΡΧΟ!